Harlinger schipperstruien van gerecycled denim

Wist je dat tot 1950 onze Nederlandse vissers wollen truien droegen? En dat men aan het patroon van de trui kon zien uit welk vissersdorp men afkomstig was? Stella Ruhe heeft meer dan 60 patronen in kaart gebracht en samen met Blue LOOP Originals verschillende sterke designs gekozen waaruit een iconische visserstruien collectie is gecreëerd met visserstruien uit Durgerdam, Urk, Enkhuizen én Harlingen.

De Harlinger Visserstrui is voorzien van één van de meest klassieke designs van Nederland. De duurzame mix van garens op basis van gerecycled denim, gerecycled wol en polyamide geeft deze oude kornuit een moderne twist. Het breisel van de trui is ideaal voor een ochtendwandeling in de lente, een fietstocht in de herfst, een koude winterdag voor de open haard of een uitwaaidag op de Nederlandse wadden. De Harlinger is een trui die buiten moet zijn, in de open lucht. De trui is bovendien geschikt voor al je avonturen op zee of op land. Een trui om trots op te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *