Over HUUSWURK

ambacht & design

Alles dat bij kan dragen aan een prima sfeer in huis, “naast je eigen goede humeur” verkopen wij bij HUUSWURK.

Van een kandelaar die je nog nergens anders zag tot een handgemaakt kussen uit Afrika. Warme wollen pantoffels, een bijzondere design lamp of wijnrek.

Maak je graag een ander blij, leuke cadeaus pakken wij bijzonder voor je in en verzenden we snel naar jouw adres.

Kijk dus in onze WEBSHOP

"zo lang ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door vormen en materialen"

onze kernwaarden

KWALITEIT & TIJDLOOS
Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige producten in een tijdloos ontwerp. Zo kiezen we samen voor duurzaamheid en wordt design vintage!
CREATIEF & AANDACHT
Laat je inspireren en voel je thuis bij Huuswurk. Met onze voelsprieten en de nodige ervaring kunnen wij prima adviseren aan zowel particulier als bedrijf. Creëren is onze passie!
EERLIJKE & PURE MATERIALEN
Pure materialen en afval recyclen tot nieuwe bruikbare producten. Een lange termijn gedachte is zo gek nog niet!
LIEFDE VOOR HET AMBACHT
De liefde voor het vakmanschap zorgt ervoor dat wij steeds weer op zoek gaan naar prachtig ambachtelijk handgemaakte producten.
VERANTWOORD GEPRODUCEERD
Wij kijken zorgvuldig hoe onze producten worden gemaakt, of de makers hier profijt van hebben en plezier aan beleven. Daar worden wij blij van!

Ontstaan aan zee

Als kind groeide ik op aan het Wad. Hier is mijn liefde voor soberheid en eenvoud ontstaan. De natuur als inspiratiebron voor kleur- en materiaalgebruik. De rust of juist kracht is te vinden in ontwerpen die wat mij betreft iets weglaten, je verwonderen. Met je handen iets maken geeft zoveel voldoening en zorgt vaak voor ongekende schoonheid. Vandaar mijn liefde voor het ambacht.

X